Çalınan Cep Telefonu Sahibine Teslim Edildi

Antalya'nın Kaş ilçesinde otogarda bir el çantasını ve içindeki cep telefonunu çalan şahıs, jandarma ekiplerinin incelemesi sonucunda yakalandı.

Antalya'nın Kaş ilçesinde otogarda bir el çantasını ve içindeki cep telefonunu çalan şahıs, jandarma ekiplerinin incelemesi sonucunda yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kalkan Mahallesi'nde bulunan Kalkan Otogarında 19 Haziran'da K.N. isimli şahsın kendisine ait el çantası ve çanta içerisinde bulunan cep telefonu çalındı. Olayla ilgili olarak, Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Yapılan incelemeler neticesinde hırsızlık olayı şüphelisinin Y.P. olduğu tespit edildi. Şahıs, düzenlenen operasyon ile yakalandı.

Olay ile ilgili olarak Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda adli işlemlere başlandı. Çalınan cep telefonu sahibine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Antalya’da Trafik Kazası: 5 Yaralı
Antalya’da Çiftçinin Çifte Gökkuşağı Heyecanı Kameraya Yansıdı
Altso Başkanı Eray Erdem, Ankara’da Alanya’nın Sesi Oldu
Antalya’da Şiddetli Yağış Etkili Oldu, Şimşekler Görsel Şölen Oluşturdu