Çalıştığı Otelde Fenalaşan Gıda Mühendisi Hayatını Kaybetti

Antalya'da çalıştığı 5 yıldızlı otelde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki gıda mühendisi hayatını kaybetti.

Antalya'da çalıştığı 5 yıldızlı otelde aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki gıda mühendisi hayatını kaybetti.

Dün, Manavgat ilçesinde bulunan 5 yıldızlı bir otelde meydana gelen olayda kısa süre önce gıda mühendisi olarak göreve başlayan Osman Süzen (24) aniden fenalaşarak yere yığıldı. Mesai arkadaşlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirirken genç gıda mühendisine ilk müdahale otelin sağlık ekibi tarafından yapıldı. İhbarla Süzen'in çalıştığı otele gelen 112 Acil Sağlık ekibi genç mühendisi hastaneye kaldırırken, mesai arkadaşları başından bir an olsun ayrılmadı. Ambulansla Manavgat'a bulunan özel bir hastaneye kaldırılan genç mühendis burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ailesi cenazeyi teslim aldı

Her hangi bir rahatsızlığı bulunmadığı öğrenilen genç mühendisin ölüm haberini alan ailesi ve yakınları hastaneye koştu. Acı haberi alan Süzen'in ailesi sinir krizi geçirirken genç gıda mühendisinin kesin ölüm nedeni anlaşılması için cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Süzen'in cenazesi bugün işlemlerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan ailesi ve yakınları tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere Akseki ilçesine götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanya’da Seyir Halindeki Araca Silahlı Saldırı: 1 Ölü
Dalgalarla Boğuşan 2 Kişiyi Deniz Polisi Kurtardı
Benzin Dökerek Hem Kendinin Hem De Kız Arkadaşının Aracını Yaktı
Antalya Gündoğmuş’ta Dereler Taştı, Piknik Alanları Su Altında Kaldı
Alanya’da Sağanak Sebebiyle Oba Çayı Taştı, Binaların Bahçelerini Su Bastı