Cam Piramit’te Karadeniz Ve Burdur Rüzgarı Esti

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinlikleri hafta sonu da devam etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel Ramazan etkinlikleri hafta sonu da devam etti. Karadenizliler ve Burdurlular Gecesi'nde konserler, halk oyunları ve çeşitli gösteriler düzenlendi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca vatandaşları kültür ve sanat programlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Hafta sonu gerçekleştirilen Karadenizliler ve Burdurlular Gecesi'nde müzik, halk oyunları gösterileri ve sahne performansları yer aldı. Etkinlikler, Ramazan ayının birlik ve beraberlik atmosferine katkı sundu. Cumartesi akşamı gerçekleştirilen Karadenizliler Gecesi'nde Okan Kaya ve Miraç Yılmaz, Karadeniz müziğinin sevilen ezgilerini seslendirdi. Pazar günü gerçekleştirilen Burdurlular Gecesi ise jonglör gösterisiyle başladı. Programın devamında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Halk Oyunları Topluluğu sahne aldı. Gösterilerin ardından yerel sanatçı Fatih Burdurlu, Burdur yöresine ait şarkılar seslendirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Altso Başkanı Erdem: ‘’eids Düzenlemesiyle Emlak İlanlarının Sosyal Medyada Paylaşımının Önü Açıldı’’
Antalya’da 5 Aracın Karıştığı Zincirleme Kazada 6 Kişi Yaralandı
Film Gerçek Oldu, İsim Benzerliğiyle Cezaevine Girdi: "pardon" Denilerek Tahliye Edildi
Kemer’de Eğitime Tatlı Dokunuş
Aksu’da Zabıta Ekiplerinden Gıda İşletmelerine Sıkı Denetim