Cengiz Kurtoğlu Konserinde Jeneratör Kaynaklı Yangın Çıktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde Cengiz Kurtoğlu konserinde teknik malzemelerin bulunduğu tırdaki jeneratör yandı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde Cengiz Kurtoğlu konserinde teknik malzemelerin bulunduğu tırdaki jeneratör yandı. Çıkan yoğun dumanlar nedeniyle Kurtoğlu sahneden inerken, Bakan Nureddin Nebati de bölgeden uzaklaştırıldı.

AK Parti Teşkilatı tarafından Tarsus ilçesinde Cengiz Kurtoğlu konseri düzenlendi. Konser sırasında teknik malzemelerin bulunduğu tırda jeneratör kaynaklı yangın çıktı. Sahneye kadar ulaşan duman nedeniyle, konsere katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, korumalar eşliğinde makam aracına alınıp, olay yerinden uzaklaştırıldı. Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu da yükselen duman nedeniyle sahneden indi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, konsere gelen vatandaşlar ise dağıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Düğün Konvoyunda Havaya Ateş Açan Şüpheli Yakalandı
Mersin’de Sağlıksız Şekilde Taşınan Çiğ Köfte Kolilerine El Konuldu
At Eti Skandalına Adı Karışan Toros Gıdanın Satış Onay Belgesinin Olmadığı Ortaya Çıktı
Mersin’de Park Ve Yeşil Alanlarda Bakım Seferberliği
Mersin’de Çocuklara Gelişim Taraması Hizmeti Başladı