Cenk Gönen Kayserispor’dan Ayrıldı

Yukatel Kayserispor, kaleci Cenk Gönen ile yollarını ayırdı. Tecrübeli kaleci bugün Kayseri'den ayrılacak.

Yukatel Kayserispor, kaleci Cenk Gönen ile yollarını ayırdı. Tecrübeli kaleci bugün Kayseri'den ayrılacak.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Yukatel Kayserispor yeni sezon öncesi sözleşme yenilemeyeceği kaleci Cenk Gönen ile yollarını resmen ayırdı. Tecrübeli eldiven dün yönetim, teknik heyet, takım arkadaşları ve çalışan ile vedalaştı ve bugün gün içerisinde Kayseri'den ayrılacak.

Cenk gönen bu sezon 9 maçta görev alırken 726 dakika süre aldı. Son 2 sezondur Yukatel Kayserispor forması giyen Cenk Gönen, toplam 14 maçta görev alırken bin 176 dakika sahada kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı