ÇESODER Yeni Yönetiminden Vali Işık'a Ziyaret

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Çocuk Evleri Sosyal Gelişim Derneği (ÇESODER) Genel Başkanı Ali İmran Aksu ve dernek yönetimini makamında kabul etti.

Karaman Valiliğinde gerçekleşen ziyarette, dernek başkanı Aksu kabullerinden dolayı Vali Işık’a teşekkür ederek, devlet himayesinde koruma altında kalan çocuk ve gençler ile bu kuruluşlardan ayrılmış olan bireyler ve toplum dinamiklerinin güçlenmesine yönelik ihtiyaç duyulan alanlarda faaliyetlerde bulunmak amacıyla kurulan derneğin çalışmaları ve ileriye yönelik hedefleri hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklarıyla bir süre sohbet eden Vali Işık, dernek başkanı Aksu ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’da 16 Milyon Elma Ağacı Çiçek Açarak Gelinliğini Giydi
Karaman’da Dünya Çocuk Atletizm Günü Kutlandı
Karaman’da Kazada Hayatını Kaybeden Elektrikli Bisiklet Sürücüsü Toprağa Verildi
Turkuaz Metropol Projesi Görkemli Bir Lansmanla Tanıtıldı
Kmü Tıp Fakültesi Gelecek Vizyonunu Paylaştı