Cev Şampiyonlar Ligi: Grupa Azoty Chemik Police: 2 - Fenerbahçe Opet: 3

CEV Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police ile karşılaşan Fenerbahçe Opet, mücadeleyi 3-2 kazandı.

CEV Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police ile karşılaşan Fenerbahçe Opet, mücadeleyi 3-2 kazandı.

Salon: Netto Arena

Hakemler: Sonja Simonovka, Paul Catalin Szabo-Alexi

Grupa Azoty Chemik Police: Marlena Kowalewska, Martna Lukasik, Agnizeszka Korneluk, Jovana Brakocevic Canzian, Martyna Czyrniaska, Iga Wasilewska, Maria Stenzel (L), (Maria Cipriano Claro, Almeida De Souza)

Antrenör: Radoslaw Wodzinski

Fenerbahçe Opet: Eda Erdem, Fernanda Silva Carneiro, Arina Fedorovtseva, Hristina Vuchkova, Melissa Teresa Vargas, Ana Cristina De Souza, Gizem Örge (L), (Anna Lazareva, Meliha Diken)

Antrenör: Zoran Terzic

Setler: 14-25, 29-27, 23-25, 25-22

Süre: 114 dakika (20, 28, 25, 26, 15)

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İstanbul Haberleri

Ülker, 55 Ürünüyle Ramazan Bayramı’na Hazır
Borsa Haftayı Düşüşle Kapattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Üyeleriyle Görüştü
Everton, Jordan Pickford İle Sözleşme Uzattı
Futbolcu Menajeri Oğuzhan Arslan: “takım Dengesini Korumak, Yıldız Transferinden Önemli”