Cezaevinden İzinli Çıkan Genç Kadın Boş Arazide Ölü Bulundu

Antalya'da dün cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilen genç kadın, boş arazide ölü bulundu.

Antalya'da dün cezaevinden izinli olarak çıktığı öğrenilen genç kadın, boş arazide ölü bulundu.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi 2859. Sokak'taki boş bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle içerisinde boş arazi içerisinde bir kadının hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu o sırada bölgede devriye gezmekte olan polis ekiplerine bildirdi. Polis ekibinin haber vermesi ile olay yerine gelen sağlık ekipleri, Nermin Küçükzeybek'in (31) hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine olay yerine Cinayet Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi. Olayı haber olarak olay yerine gelen Küçükzeybek'in eşi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri genç kadının yakınlarını sakinleştirmekte güçlük çekti.

Genç kadının bir süredir madde kullanımı nedeniyle tedavi gördüğü ve tutuklu bulunduğu Denizli Cezaevi'nden dün izinli olarak çıktığı öğrenildi. Savcılık ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Nermin Küçükzeybek'in cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kemer’de "mor Turizm" Başlıyor
Antalyaspor’da Soner Dikmen Ve Erdoğan Yeşilyurt, 2 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Kepez’de Temiz Enerji Hamlesi: 15 Bin Konut Daha Doğalgaza Kavuşuyor
Yol Kenarındaki Tabelaya Çarpan Motosikletli Kask Sayesinde Hayata Tutundu
Antalya Doğal Yaşam Parkı’nda Tam Donanımlı Klinik Hizmeti