Çiftçide Mutabakat Tam; Recep Konuk’la Devam

Konuk Aday Oldu, Adaylar Çekildi, Seçim Yarışı Olmamasına Rağmen Kurumuna Ve Başkanına Sahip Çıkmak İçin Binlerce Üretici Uzak Yakın Demeden Genel Kurula Koştu.

ÇİFTÇİDE MUTABAKAT TAM; RECEP KONUK’LA DEVAM

Çiftçinin yoğun talebi ve üreticide oluşan mutabakat üzerine, AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk’un tek aday olarak girdiği Genel Kurul son yılların en yüksek katılımıyla yapıldı.

Genel Kurula Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım da birer mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genel Kurulda iki kez okunan ve yoğun alkış alan mesajında “üretimde verimliliğin artırılması, üyelerinin gelirinin artırılması, haklarının korunması, ülkemizin tarımsal kalkınma hedeflerine ulaşması hususlarında önemle görev üstlenen” Konya Pancar Ekicileri Kooperatifine başarılar dilerken, Başbakan Binali Yıldırım ise gönderdiği mesajda 2023 Hedefleri çerçevesinde dışa bağımlığını asgari ölçüde tutan ekonomiyi tesis hedeflediklerini belirterek bu yüksek ideale üreticilerin yaptıkları üretimle katkı verdiklerini vurgulayarak “biz de hükümet olarak, dün olduğu gibi bundan sonra da her türlü desteği vereceğiz” dedi.

Haberin Devamı İçin Tıklayın...

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Güneyyurt Aile Sağlığı Merkezi Yeni Yerinde Hizmete Başladı
Karaman’da Aniden Yağan Dolu Ekili Arazilerde Zarara Yol Açtı
Karaman'da Esnaflar İçin Vitrin Yarışması
Karaman 4. Kitap Günleri Başlıyor
Karaman’da Fen Lisesi Öğrencileri, ‘Ciğerlerimiz Sönmesin’ Dedi