Cinnet Getirerek Karısını Ve Çocuklarını Vuran Emekli Polis Tutuklandı

Konya'da evinde cinnet getirmesi sonucu karısı, oğlu ve kızını beylik tabancasıyla vuran emekli polis memuru tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da evinde cinnet getirmesi sonucu karısı, oğlu ve kızını beylik tabancasıyla vuran emekli polis memuru tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, sabah saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Beyhekim Mahallesi'nde meydana geldi. Toplu konutlarda bulunan bir apartmanın 4. katında oturan ve kısa süre önce emekli olduğu öğrenilen Salim Ö., cinnet getirmesi sonucu evde bulunan 50 yaşındaki eşi Semra Ö., 24 yaşındaki oğlu Mehmet Ö. ve 20 yaşındaki kızı Aslıhan Ö.'yü beylik tabancası ile vurdu. Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri emekli polis memuru Salim Ö.'yü gözaltına aldı. Olayda göğsünden yaralanan Semra Ö., sağlık ekipleri tarafından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, Salim Ö.'nün oğlu Mehmet Ö. ile kızı Aslıhan Ö. Beyhekim Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Anne Semra Ö.'nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, çocukları Mehmet Ö.'nün taburcu olduğu, Aslıhan Ö.'nün ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan, gözaltına alınan Salim Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Sevgisini Çiçekle Anlatanlar Çiçek Tercih Ediyor
Karatay’da Ramazan Ayı Öncesi Denetimler Sıklaştı
Bozkır’da Sular Yükseldi, Araziler Su Altında Kaldı
Konyaspor, Corendon Alanyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı
Bilal Erdoğan Konya’da Gençlerle Buluştu