Cumhuriyet Coşkusu Engelsiz Eğitim Merkezinde Yaşandı

Tarsus Belediyesi, cumhuriyetin 102. yıl dönümünü özel gereksinimli çocuklar ve aileleriyle birlikte engelsiz eğitim merkezinde kutladı.

Tarsus Belediyesi, cumhuriyetin 102. yıl dönümünü özel gereksinimli çocuklar ve aileleriyle birlikte engelsiz eğitim merkezinde kutladı.

Tarsus Otizm Derneği iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar tarafından okunan şiirler, söylenen marşlar ve taşınan Türk bayrakları, duygusal anlara sahne oldu. Ailelerin ve öğretmenlerin de yoğun ilgi gösterdiği programda, cumhuriyetin eşitlik ve özgürlük değerleri bir kez daha vurgulandı.

Etkinlikte konuşan Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, özel gereksinimli çocukların cumhuriyet coşkusuna katılmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Cumhuriyet hepimizin ortak umudu, ortak sevincidir. Onların yüreklerindeki ışık, cumhuriyetin en güzel yansımasıdır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Mersin’de Kan Veren İtfaiye Erleri Öğrencilerden Alkış Aldı
Özgecan Aslan Ölümünün 11’inci Yılında Mezarı Başında Dualarla Anıldı
Mersin’de Metruk Bina Kontrollü Şekilde Yıkıldı
Gülnar’ın 50 Yıllık Su Sorunu Çözüldü
Trafik Denetiminde Sahte Avukat Kimliği Gösteren Şahıs Yakalandı