Daire Çıkan Yangında 3 Kişi Hastanelik Oldu

Konya'da 4 katlı binanın birinci katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Konya'da 4 katlı binanın birinci katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Yangın, 11.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Alavardı Mahallesi Çakırcalı Sokak üzerinde bulunan 4 katlı binada çıktı. Edinilen bilgiye göre, Sokak üzerindeki binan birinci katında bulunan dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden daire sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, diğer taraftan ise merdivenli araç yardımıyla üst katlarda mahsur kalanlar kurtarıldı. Dumandan etkilen 3 kişi ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı.

Yangının çıkış sebebi araştırılırken, olayla ilgili tahkikat sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Bakan Bak: "konya’mızın 2026 Yılı İit Gençlik Başkenti Unvanını Büyük Bir Gururla Taşıyacağına İnanıyorum"
Kto Başkanı Öztürk: "fiyat İstikrarının Sağlanması, Ürün Arzının Kesintisiz Sürmesi Önem Taşıyor"
Çanta, Cüzdan Derken Yol Kenarında Buzdolabı Bulundu
Otomobil İle Elektrikli Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
Freni Boşalınca Çaya Giren Minibüs Traktör Yardımıyla Kurtarıldı