Deneyimli Vatandaşların Sıcak Yuvası “metin Özöğüt”

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi, deneyimli vatandaşlara sağlık ve huzur içinde sıcak bir yuva olmaya devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi Metin Özöğüt Yaşam Merkezi, deneyimli vatandaşlara sağlık ve huzur içinde sıcak bir yuva olmaya devam ediyor.

Vatandaşlar günlerini keyifli, sağlıklı ve huzurlu biçimde geçiriyor. Tesiste 34 tane 3 kişilik oda, 2 adet 2 kişilik oda ve 33 metrekarelik özel bakım odası yer alıyor. Bodrum, zemin ve birinci kattan oluşan merkez; mutfak, çamaşırhane, soğuk hava deposu, sığınak, çok amaçlı salon, yemek salonu, dinlenme ve TV salonu, fizyoterapi salonu, sağlık atölyesi, doktor odası, revir gibi alanları ile misafirlerine hizmet sağlıyor. 106 yatak kapasitesine sahip olan ve toplam 4 bin 684 metrekare inşaat alanı üzerinde oluşturulan merkezde kalan vatandaşlar da Özöğüt ailesine ve Tepebaşı Belediyesi'ne teşekkürlerini iletiyor.

Zincirlikuyu Mahallesi'nde bulunan Metin Özöğüt Yaşam Merkezi hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 44 26 numaralı Mavi Masa hattından Tepebaşı Belediyesi'ne ulaşabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Eskişehir’de Yazlık Ayakkabılar Raflarda Yerini Aldı
Çifteler, Günyüzü Ve Sivrihisar İlçeleri Kanola Çiçekleriyle Sarıya Boyandı
Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferruh Çömlekçi’ye ’mesleki Ve Akademik Saygı Ödülü’
Tsm Korosu’ndan Müzik Ziyafeti
Polis Ve Jandarma Ekiplerinden Okul Çevreleri İle Servislere Yönelik Kapsamlı Denetim