Deprem Nedeniyle Birçok Vatandaş Tatil Planlarını İptal Etti

Eskişehir'de vatandaşlar yaşanan depremlerden dolayı Şubat ve Mart aylarındaki otel rezervasyonlarını büyük ölçüde iptal etti.

Eskişehir'de vatandaşlar yaşanan depremlerden dolayı Şubat ve Mart aylarındaki otel rezervasyonlarını büyük ölçüde iptal etti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden dolayı 11 ilde büyük yıkıma neden oldu. Yaşanan afet dünya ve ülke genelinde büyük üzüntüyle karşılandı. Oluşan üzüntüden dolayı depremin yaşandığı ay olan Şubat ayındaki otel rezervasyonları Eskişehirli vatandaşlarca iptal edildi. Yaşanan acıda duyarlılık gösteren vatandaşlar hakkında konuşan turizm firması müdürü Ali Çakır, "Şubat ve mart aylarındaki konaklamalarda iptaller aldık. Misafirlerimiz bu konuda duyarlılık gösterdiler. Özellikle şubatta yapacakları tatillerini düşünmeden iptal ettiler. Ciddi anlamda iptal edilen işlemeleri gerçekleştirdik" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti