Derebucak’ta İlk Ders Zili Çaldı

Yurt genelinde 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Konya'nın Derebucak ilçesinde de yeni eğitim yılı törenle açıldı.

Yurt genelinde 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Konya'nın Derebucak ilçesinde de yeni eğitim yılı törenle açıldı.

Kaymakam Arabacı ve Başkan Kısa, yeni ders yılının ilk zilini birlikte çaldı. İlk derste öğrenciler, orman yangınlarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla "Yeşil Vatan" temasıyla fidanla buluşturuldu. Kaymakam Arabacı, yeni öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, eğitim camiası mensuplarıyla yeni döneme ilişkin istişarelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Akçay da çevreye duyarlı, yetkin ve erdemli insan yetiştirmeyi merkezine alan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin eğitimin tüm kademelerinde özverili bir şekilde uygulanmasını ve yeni öğretim yılının başarılı bir şekilde geçmesi dileğini iletti.

Açılış törenine Kaymakam Enes Arabacı, Belediye Başkanı Ahmet Kısa ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Akçay ile beraberindekiler katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği
Konya’da 2 Milyon Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü