Derebucak'ta Kaymakam Koronavirüs Denetiminde

Konya'nın Derebucak ilçesinde, İlçe Kaymakamı Hamza Selçuk koronavirüs denetimleri için sahaya çıktı.

Konya'nın Derebucak ilçesinde, İlçe Kaymakamı Hamza Selçuk koronavirüs denetimleri için sahaya çıktı.

Kaymakam Selçuk, "sağlık için, hepimiz için" sloganıyla başlatılan yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında, vatandaşların salgına karşı daha dikkatli ve duyarlı olmaları konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ilçe merkezinde ve mahallelerde denetime çıktı.

Selçuk, daire amirlerinin de katıldığı kolluk kuvvetleriyle birlikte gerçekleştirilen denetimlerde, tüm yaşam alanlarını gezerek, karşılaştığı vatandaşları koronavirüse karşı alınması gereken önlem ve tedbirler konusunda uyardı, bilgilendirmelerde bulundu.

Kaymakam Selçuk, maske takılması, fiziki mesafeye uyulması ve temizlik kurallarına dikkat edilmesi konusunda yaptığı uyarılarında, "Lütfen kurallara riayet edelim. Bilimin ve tedbirlerin gücüne inanarak, kamu kurum ve kuruluşlarımızla dayanışma içerisinde koronavirüsle mücadele edelim." şeklinde ifadelere yer verdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konyaspor, Başakşehir Maçı Hazırlıklarına Devam Etti
Başkan Özgökçen: "gece Uyumayacağız, Gündüz Oturmayacağız"
Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldüren Koca Tutuklandı
Çatıya Demir Çıkartmak İsterken Vinçten Düşen İşçi Yaralandı
Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasının Temeli Atıldı