Derenin Debisi Yükselince Aracıyla Mahsur Kaldı

Antalya'nın Serik ilçesinde debisi yükselen derenin karşı tarafından aracıyla mahsur kalan bir kişi, itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Antalya'nın Serik ilçesinde debisi yükselen derenin karşı tarafından aracıyla mahsur kalan bir kişi, itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Olay, Akbaş Mahallesi'nde saat 14.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Akbaş Göleti ile Gelin Şelalesi arasında kalan derenin debisinin yükselmesi sonucu aracıyla mahsur kalan Taylan Kanbir, 112 Acil Çağrı Merkezini arayıp yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri, çalışma başlattı. İlk olarak Kanbir'in aracını güvenlik alana park etmesini isteyen ekipler ardından Kanbir'i bulunduğu yerden halat yardımıyla kurtardı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Altın Kemer Antalya’ya Geldi
Yaşlı Kadının Cansız Bedeni Evine 4 Kilometre Mesafede Sulama Kanalında Bulundu
Antalya’da Otomobilde Kilitli Kalan Çocuğu İtfaiye Kurtardı
İstilacı Tür Aslan Balığını Önce Avladılar, Sonra Tadına Baktılar
Kepez’in Kreş Ağı Büyüyor