Devriye Gezen Jandarmayı Durdurup Depremzedeler İçin Kumbarasındaki Parasını Verdi

Aksaray'da devriye gezen jandarmanın aracını durduran 8 yaşındaki çocuk, kumbarasında biriktirdiği paraları uzatıp deprem bölgesine gönderilmesini istedi.

Aksaray'da devriye gezen jandarmanın aracını durduran 8 yaşındaki çocuk, kumbarasında biriktirdiği paraları uzatıp deprem bölgesine gönderilmesini istedi.

Duygulandıran olay Aksaray'ın merkeze bağlı Tatlıca köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, köyde ailesi ile birlikte yaşayan Ahmet Eymen Bağcı (8) televizyondan izlediği deprem bölgesindeki haberlerden etkilenerek harçlıklarından biriktirdiği kumbarasındaki parasını bir poşete koyarak dışarıya çıktı. Bu sırada devriye gezen Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı bir ekip aracını gören minik Ahmet Eymen, jandarma aracını durdurarak elindeki para dolu poşeti uzattı. Jandarma ekiplerinden paraları deprem bölgesine göndermesini isteyen Ahmet Eymen, herkesi duygulandırdı. Paraların bölgeye ulaştırılması için çocuğun elinden alan jandarma ekipleri, çocuğa çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Su Dolu Drenaj Kuyusuna Gömülü Otomobilden 2 Ceset Çıktı
Polis Seferber Oldu Ama 2 Dakikayla Sınavı Kaçırdı
Son 66 Yılın En Fazla Yağmuruna Alan Aksaray’da Barajdaki Su Seviyesi Yükseldi
Bir Tokatla Yere Serdiği Şahsı Sürükleyerek Götürdü, O Anlar Kamerada
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "pavyonda Delege Pazarlığı Yapmışlar, Onun Kavgasını Ediyorlar"