Dinamitle Dağda Kontrollü Patlama Yine Korkuttu

Antalya'nın Alanya ilçesi Uğrak Mahallesi'nde kontrollü şekilde patlatılan dağdan düşen kaya parçaları yola savruldu.

Antalya'nın Alanya ilçesi Uğrak Mahallesi'nde kontrollü şekilde patlatılan dağdan düşen kaya parçaları yola savruldu.

Alanya'nın Uğrak Mahallesi D-400 kara yolu Yeşilöz Kavşağı-Kaledran yolunda geçtiğimiz günlerde kara yolu yapımında kullanılmak üzere taş temini için dağ patlatılmıştı. Dün sabah saatlerinde ise yine aynı yerde kara yolunda kullanılmak üzere dağ ikinci kez kontrollü olarak patlatıldı. Dağdan düşen kaya parçaları yola düşerken, Jandarma ve polis ekipleri kara yolunu patlatma esnasında trafiğe kapattı.

Patlamanın yapıldığı yerin yakınında oturan ve patlamadan sonra evinde çatlaklar meydana geldiğini ifade eden Uğrak Mahallesi sakinlerinden Mehmet Toksöz, "Evimi sonbaharda yeni tamir yaptırdım. Bir sefer patlama yaptılar evde çatlaklar oldu. Patlama yapıldığında ben evin içerisindeydim" dedi.

Demir bariyerleri parçalamıştı

Aynı noktada bu ayın başlarında yine kara yolu ve asfalt yapımı için gerekli ham madde ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan patlamada dağdan düşen kaya parçaları yolun ortasındaki demir bariyerlere de zarar verdi. Kara yolu ise 6 saat trafiğe kapalı tutuldu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Foseptik Çukuruna Düşen 10 Yaşındaki Çocuk Operasyonla Kurtarıldı
Antalya’da Eğlence Mekanını Kurşunlayan Şüpheli Tutuklandı
Antalya’da Yatırım Vaadiyle Dolandırıcılığa 16 Gözaltı
Dünyaca Ünlü Şelale, Yağmur Sonrası Denizi Kahverengiye Bürüdü
Kepez’de Bin 298 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi