Dinçer Ailesinin Acı Günü

Milli Eğitim Eski Bakanlarından Karamanlı Ömer Dinçer’in babasının cenazesine bir dönemin bakanları siyasi yol arkadaşları ve Karamanlılar katıldılar.

Milli Eğitim Eski Bakanlarından Ömer Dinçer’in ve Karaman Ticaret Odası eski Başkanı Mehmet Mehdi Dinçer, İshak, Şükrü, Abdurrahim ve Metin Dinçer'in babaları Duran Ahmet Dinçer (86) vefat etti.

Rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir Ankara’da tedavi gören Dinçer dün sabah saatlerinde vefat etti.

Cuma namazı öncesi Karaman’a gelen eski bakanlar namaz öncesinde Dinçer Ailesinin Sekiçeşme Mahallesinde bulunan evinde taziyede bulunduktan sonra Cuma namazı için Araboğlu Camine geçtiler.

Cuma namazı sonrası musallada toplanan vatandaşların yoğunluğu nedeniyle cenaze caddeye çıkarıldı.
Kalabalık bir cemaatin katıldığı cenazeye, AK Parti camiasından ve eski kabineden birçok isim katıldı.

Cenaze namazına, Dinçer ailesi ile eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Elvan, eski bakanlar Beşir Atalay, Ali Babacan, İsmet Yılmaz, Nihat Ergün, Taner Yıldız, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehdi Eker, AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Karaman İl Müftüsü Muhammed Lütfi Ketenci tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası Dinçer’in cenazesi defnedilmek üzere Karaman şehir mezarlığına götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman'da Esnaflar İçin Vitrin Yarışması
Karaman 4. Kitap Günleri Başlıyor
Karaman’da Fen Lisesi Öğrencileri, ‘Ciğerlerimiz Sönmesin’ Dedi
Karaman'da Motosiklet Sürücüsünün Yaralandığı Kaza Kamerada
2015'de İnternete Düşen Sahte Polis Kimliği İle Karaman'a Dadandılar