Doğan Hızlan Kütüphanesi’nde Babalar Günü’ne Özel Etkinlik

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğan Hızlan Kütüphanesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla "Sevgili Babacığım: Mektup Atölyesi Etkinliği" düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Doğan Hızlan Kütüphanesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla "Sevgili Babacığım: Mektup Atölyesi Etkinliği" düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Anneler Günü'ne özel düzenlediği etkinlikten sonra Babalar Günü için de anlamlı bir etkinlik düzenledi. Doğan Hızlan Kütüphanesi'ndeki renkli etkinlikte çocuklar için mektup atölyesi aktivitesi gerçekleştirdi.

Kahraman babalara hediye hazırladılar

13 -17 Haziran tarihleri arasında devam edecek etkinliğin ilk gününde çocuklar babalarına armağan etmek için kitap ayracı yaptı. Minik eller renkli kalemlerle resim çizerek ve boyama yaparak kitap ayraçlarını süsledi. Daha sonra çocuklara sevgi dolu bir baba-çocuk iletişimi için ipuçları ve birbirini anlamakla ilgili mesajlar veren hikâyeler okundu. Mektup atölyesinde ayrıca çocuklara unutulmaya yüz tutan mektup türü hakkında bilgi verildi ve örnek mektup kâğıtları verildi. Etkinliğin sonunda, çocuklara babalarına hediye etmek üzere "Kahraman Baba Sertifikası" verildi.

17 Haziran Cumartesi gününe kadar devam edecek olan etkinliğe katılmak isteyenler 238 52 71 ve 238 53 02 numaralı telefondan randevu alarak kayıt yaptırabiliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alakır Barajı 3 Yıl Aradan Sonra Doldu Taştı, Üretici Bayram Etti
Engelli Oğlu İçin Falezlere Çıktı, 2 Saatte İkna Edildi
Köpeği Av Tüfeğiyle Öldürdü, Gözaltına Alındı
Evinde Çıkan Yangında Yaralanan Adam 3 Ay Sonra Hayatını Kaybetti
Cenaze Aracını "özgür Bunu Bize Nasıl Yaptın" Diyerek Yolladı