Düğünü Su Basınca, Paçalarını Sıvayıp Oynamaya Devam Ettiler

Antalya'da bir düğünde yağmurdan dolayı pist sular içinde kalınca davetliler, paçaları sıvayıp gelin ve damadı mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Antalya'da bir düğünde yağmurdan dolayı pist sular içinde kalınca davetliler, paçaları sıvayıp gelin ve damadı mutlu gününde yalnız bırakmadılar.

Serik ilçesinde Sultan ve Onur Eroğlu çiftinin düğününde, dün akşam sağanak yağışın ardından oyun alanının suyla dolmasına rağmen eğlence kesintisiz devam etti. Yeni Mahalle Aydın Park'ta kapalı alan içerisinde düzenlenen düğünde, yağmur sonrası biriken su, piste girdi. Gelin, damat ve davetliler, kısa süreli şaşkınlık yaşamasına rağmen eğlenceden vazgeçmedi.

Cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde, gelin ve damadın su dolu pistte paçaları sıvamış davetlilerle birlikte eğlenceye devam ettiği görüntüler yer aldı. Bazı misafirler ise sandalyelerin üzerine çıkarak sulardan korunmaya çalıştı. Organizasyon ekibi tarafından düğün alanında suların çekilmesiyle, yağışa rağmen müzik kesilmedi ve eğlence devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Alanya’da Trafiği Tehlikeye Sokan Sürücüye 11 Bin Tl Ceza
Serik’te Tarım Arazilerini Domuzlardan Korumak İçin Sürek Avları Devam Ediyor
Gazipaşa’da Avukat Ve Gazeteci Yusuf Şanlı Hayatını Kaybetti
Korkutelili Öğrenciden Türkiye Şampiyonluğu