Dünya Antalyasporlular Günü Kutlandı

Antalya'da Dünya Antalyasporlular Günü etkinliği düzenlendi. Antalyalılar etkinlikte Melis Fis ve Çakal konserinin yanı sıra dron gösterisi ile eğlendi.

Antalya'da Dünya Antalyasporlular Günü etkinliği düzenlendi. Antalyalılar etkinlikte Melis Fis ve Çakal konserinin yanı sıra dron gösterisi ile eğlendi.

"07.07 Dünya Antalyasporlular Günü" Boğaçayı Köprüsü'nde düzenlenen organizasyon ile kutlandı. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve çok sayıda taraftar ile vatandaşlar katıldığı etkinlikte Antalyalılar, Melis Fis ile Çakal konseri ile coştu. DJ eşliğinde şarkıların, marşların söylendiği programda dron gösterisi izleyenlerden büyük beğeni topladı. Dronlar ile gökyüzüne Antalyaspor logosu ve Türk Bayrağı oluşturulması izleyenlerden büyük alkış aldı. Program sonunda Boğaçayı Köprüsü etrafında toplanan taraftarlar, meşaleler yakıp, havai fişek gösterileriyle kutlama yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Antalyaspor AŞ. Başkanı Sinan Boztepe etkinliğe katılan Antalyalıların Dünya Antalyasporlular Günü'nü kutladı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kepez’den Demirel Mahallesi’nde 5 Bin 170 Metrelik Sathi Asfalt Çalışması
Manevra Yaparken Devrilen Traktörün Altında Kalan Sürücü Öldü
Kavgayı Ayırmak İsterken Bıçaklanarak Hayatını Kaybetti
İhtiyaç Gidermek İçin Girdiği İnşaatta 4 Metrelik Kuyuya Düştü
Düden Şelalesi Sıcak Antalya Günlerinde Ziyaretçilerine Serin Mola Mekanı Oldu