Ekmek Almak İçin Çıkan Mısırlı Turist Kayboldu

Ekmek almak için çıktığı pansiyona geri dönemeyen ve kaybolan Mısırlı İngilizce öğretmeninin yardımına polis ekipleri yetişti.

Ekmek almak için çıktığı pansiyona geri dönemeyen ve kaybolan Mısırlı İngilizce öğretmeninin yardımına polis ekipleri yetişti.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Antalya'da, Mısırlı İngilizce öğretmeni kaldığı pansiyondan ekmek almak için dışarı çıktı. Kent merkezindeki pansiyondan çıkan Ahmet Emir, yaklaşık 3 kilometre yürüyerek Falez kavşağına kadar geldi. Kavşakta görevli polisler endişeli şekilde yürüyen Ahmet Emir'i durdurdu. Çok az Türkçesi ve beden diliyle kaybolduğunu anlatan Emir, için ekiplerden pansiyonuna ulaştırılması için destek istedi. Bir hayli heyecanlı olduğu gözlemlenen Emir, "teşekkür ederek" ekip otosuna alındı ve konakladığı pansiyona ulaştırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Otizmli Öğrenciyi Darbettiği İddia Edilen Öğretmene 15 Bin Liralık Taksitli Ceza Ailenin Tepkisine Neden Oldu
Alanyaspor, Boluspor Maçının Hazırlıklarına Başladı
Alanyasporlu Ogundu Augsburg’a Transfer Oldu
Alanya’da Toz Taşınımı Ve Sağanak Yağış Denizin Rengini Değiştirdi
Başkan Eray Erdem’den Turizm Ve Tarımda Uluslararası Hamle