Elif Sanchez’den Mersin’de Unutulmaz Konser

MERSİN (İHA) – Caz sanatçısı Elif Sanhcez, 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivalinde Mersinlilerle buluşarak unutulmaz bir konser verdi.

MERSİN (İHA) – Caz sanatçısı Elif Sanhcez, 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivalinde Mersinlilerle buluşarak unutulmaz bir konser verdi.

"Caz da söylerim ama türküler benim evim" diyerek ilk albümüyle adından sıkça söz ettiren Elif Sanhcez, 20. Mersin Uluslararası Müzik Festivalinde unutulmaz bir konsere imza attı. Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen konserde, yeni albümü Mi Voz'dan İspanyolca şarkılarla birlikte, Evlerinin Önü Mersin, Aman Avcı, Aman Ayşem, Bulut Bulut Üstüne gibi türkülerin caz düzenlemelerini seslendiren sanatçı, konser bitiminde dakikalarca alkışlandı.

Gel Yanıma Gel türküsünü ise dinleyiciyle birlikte bis olarak seslendirdi Elif Sanchez'e, trompette Paul Sanhcez, davulda Nesim Ruacan, gitarda Doruk Okuyucu, bass gitarda Guy Bernfeld eşlik etti.

21 Mayıs-11 Haziran tarihleri arasında Müzik Birleştirir temasıyla 20'inci kez gerçekleştirilen Mersin Uluslararası Müzik Festivali, bu yıl 3'ü ücretsiz toplam 12 etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Mersin Haberleri

Toroslar’ın Zirvesinde 741 Yıllık Cami Kar Altında Kaldı
Şehir Tiyatrosundan Mersinli Sanatseverlere Ücretsiz Tiyatro Şöleni
Meski’den Mezitli Devlet Hastanesi’ne Güçlü Altyapı Yatırımı
Chp’li Belediye Başkanının Karıştığı Kavga Kamerada
Yağışlar Tarım Arazilerini Vurdu