Eline Dikiş İğnesi Saplanan Kadın Hastanelik Oldu

Konya'nın Kulu ilçesinde dikiş yaptığı sırada parmağına dikiş iğnesi saplanan kadın hastanelik oldu.

Konya'nın Kulu ilçesinde dikiş yaptığı sırada parmağına dikiş iğnesi saplanan kadın hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre, S.E. isimli kadın evde dikiş makinesi ile kumaş diktiği sırada eli bir anda makineye takıldı. Bunun sonucunda dikiş iğnesi kadının parmağına saplandı. Saplanan iğne kadının parmağını delerek diğer taraftan çıktı. Yaralan S.E. yakınları tarafından Kulu Bölge Devlet Hastanesi Acil Servise götürüldü. Burada yapılan müdahale ile dikiş iğnesi parmağından çıkarıldı. S.E.'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Arazide Bulunan Yılan Kartalı Koruma Altına Alındı
Dr. Dt. Kürşat Yılmaz: "doğru Dental Fotoğrafçılık Diş Tedavilerinde Güven, Sağlık Turizminde İtibar Açısından Önem Taşıyor"
Fransız Çift Meke Gölü’ne Hayran Kaldı
Meram’da Market Denetimleri Hız Kesmeden Sürüyor
Kulu’da Yanan Traktörde Maddi Hasar Oluştu