Elmalı’da Sıcak Asfalt Çalışması

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Bayralar-Tekke Mahallesi bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Bayralar-Tekke Mahallesi bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri Elmalı Tekke Mahallesi'nden başlayarak Bayralar Mahallesi'nden geçen 7 kilometrelik bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Bölge halkının talepleriyle yol üzerinde yer alan köprü ve virajlarda da genişletme çalışmaları yapılıyor.

Muhtar çalışmadan memnun

Tekke Mahalle Muhtarı Fehmi Durna, Tekke Mahallesi'ni ana yola bağlayan bağlantı yolunda çalışmaların başlamasından dolayı son derece memnun olduklarını belirterek şunları söyledi: "Bu yolu yaz kış yoğun kullanıyoruz. Tekke Mahallemiz Abdal Musa'yı anma etkinlikleri dolayısıyla yoğun bir ziyaret alan bir bölgedir. Üzerinde bazı tehlikeli noktaların köprülerin olduğu yolumuzun bakıma ihtiyacı olduğunu Muhittin Başkanımıza iletmiştik. Son düzenlediğimiz Abdal Musa Anma Etkinliklerimizde Başkanımız gereken talimatları verdi ve çalışmalar başladı. Mahallemizin içerisinden başlayarak bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak bu çalışma için başkanımıza canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Döşemealtı’nda Bin 104 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
Hafif Ticari Aracın Çarptığı Midibüs Devrildi: 7 Yaralı
Okulda Akran Zorbalığı İddiası: 15 Yaşındaki Öğrencinin Çenesi Kırıldı
Teravih Namazına Giderken Kazada Hayatını Kaybetti, Kaza Anı Kamerada
Aksu’da Öğrenciler ‘sağlık Elçisi’ Belgelerini Aldı