Engelli Bandına Ayağı Takılan Yaşlı Turist Yere Düşerek Yaralandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya kaldırımındaki kabartmalı engelli bandına ayağı takılan yaşlı turist, yere düşerek yaralandı.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaya kaldırımındaki kabartmalı engelli bandına ayağı takılan yaşlı turist, yere düşerek yaralandı. Turistin düşme anı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz gün Antalya Caddesi'nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eşiyle birlikte kaldırımda yürüyen yaşlı turistin ayağı, tahrip olan kabartmalı görme engelli yoluna takıldı. Bir anda yüzüstü yere düşen turist, kafası ve burnundan yaralandı. Yaşlı turistin ayağının takılıp düşme anı güvenlik kameralarına yansırken, yardımına eşi, çevredeki vatandaşlar ve esnaf koştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Ev Sahibinin Ulaşamadığı Adam Evinde Ölü Bulundu
Binlerce Kişi 400 Metrelik Türk Bayrağı Eşliğinde Yürüdü
Alanya’da Atatürk Evi Ve Müzesi Kapılarını Açtı
Antalya’da 19 Mayıs Coşkusu Havada, Karada Ve Denizde Yaşandı
Antalya Havalimanı’nda 19 Mayıs Coşkusu