Engelli Ve Çocukların Telefonunu ’Birini Arayabilir Miyim?’ Bahanesiyle Çalan Şüpheli Yakalandı

Konya'da engelli ve yaşı küçük çocukların telefonunu "birini arayabilir miyim?" bahanesiyle çalan şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ve Karatay ilçelerinde engelli vatandaşların ve küçük çocukların telefonlarının "birini arayabilir miyim" bahanesiyle çalındığı ihbarı üzerine Karatay Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan güvenlik kameraları incelemesinde şüphelinin 29 yaşındaki Hasan E. olduğu belirlendi. Adresi belirlenen şüpheli Hasan E., evine düzenlenen baskınla yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Başkan Altay: "marangozlar Köprülü Kavşağı İnşaatında Sona Yaklaştık"
Konya’da Şeker İmalathanesinin Kazan Dairesinde Yangın Paniği
Konya’da 2 Milyon Liralık Kaçak Sigara Operasyonu
Konyaspor İle Çaykur Rizespor 33. Randevuda
Tabancasını Temizlerken Kazayla Kendini Vuran Genç Öldü