Ereğli'de Ev Yangını

Konya'nın Ereğli ilçesinde müstakil evde sobadan sıçrayan kıvılcım sonrası çıkan yangın evi kullanılmaz hale getirdi.

Konya'nın Ereğli ilçesinde müstakil evde sobadan sıçrayan kıvılcım sonrası çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangın, 01.00 sıralarında Cami Kebir Mahallesi Ebruh Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erol Savaş'a ait müstakil evde sobadan sıçrayan kıvılcım sonrası yangın çıktı. Mahalle bekçilerinin yangını haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Evde kalan vatandaşların tahliye edilmesi sonrasında yangın itfaiyenin müdahalesinin ardından söndürüldü. Kısa sürede söndürülen yangında herhangi bir can kaybı olmadı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yangında dumandan etkilenen ve sinir krizi geçiren Ayşe Gökkaya'ya müdahale ederek hastaneye kaldırdı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Antalya’daki Silahlı Kavgada Ölen Genç Toprağa Verildi
Otomobil Park Halindeki Araca Çarptıktan Sonra Şarampole Uçtu: 2 Yaralı
Davulcular Bahşişi Süslenen Eşek Arabasıyla Topluyor
Hadim’de Kar Yağışı Başladı
Beyşehir Gölü Eski Günlerini Arıyor