Eroin İşi Bacağına Dolandı

Yolcu Otobüsünde Bacağına Sarılı Eroinle Yakalandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde yolcu otobüsünde bulunan şüpheli bir yolcunun yapılan üst aramasında bacağına sarılı halde eroin ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Seydişehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda şehirlerarası yolcu terminalinde uygulama yapan polis ekipleri, Antalya'dan gelen yolcu otobüsünde arama yaptı. Polis ekipleri, durumundan şüphelendikleri yolculardan G.K.'nin (25) üzerinde yaptıkları aramada bacağına sarılı halde 90 gram eroin ve 2 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli Seydişehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Seydişehir Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Otomobil Park Halindeki Araca Çarptıktan Sonra Şarampole Uçtu: 2 Yaralı
Davulcular Bahşişi Süslenen Eşek Arabasıyla Topluyor
Hadim’de Kar Yağışı Başladı
Beyşehir Gölü Eski Günlerini Arıyor
Konya’da Suv Tipi Aracın Çarptığı Kadın Hayatını Kaybetti