Es-es’in Yeni Sportif Direktörü Sezgin Coşkun

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da sportif direktörlük görevine takımın eski kaptanı Sezgin Coşkun getirildi.

TFF 3. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da sportif direktörlük görevine takımın eski kaptanı Sezgin Coşkun getirildi.

Eskişehirspor'un TFF 3. Lig'de üst üste aldığı mağlubiyetler ve Muş 1984 Muşspor'a 3-2 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'ndan elenmesinin ardından teknik direktör Cüneyt Biçer ile ekibi anlaşmalı şekilde kulüple yollarını ayırmıştı. Teknik direktör arayışındaki siyah-kırmızılıların Emre Özbayer ile anlaşması beklenirken, sportif direktörlük görevine takımın eski kaptanı Sezgin Coşkun getirildi. Eskişehirspor taraftarının sevgisini kazanan Coşkun, 16 yıllık profesyonel futbol kariyerinde 13 sezonu Eskişehirspor'da geçirmişti. Coşkun, siyah-kırmızılı takım haricinde 3 takımda daha oynamıştı.

Eskişehirspor'un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzün sportif direktörlüğü görevine yıllarca formamızı giyip kaptanlığımızı yapan Sezgin Coşkun getirilmiştir. Eski kaptanımız, yeni sportif direktörümüz Sezgin Coşkun'a yeni görevinde başarılar dileriz."

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti