Esdağ Alapınar - Sakarıkaracaören’de Doğa Yürüyüşü Yaptı

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAĞ), Alapınar-Sakarıkaracaören arasında 20 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAĞ), Alapınar-Sakarıkaracaören arasında 20 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu ve Alpu Kaymakamlığı iş birliğiyle turizme kazandırılan Alapınar - Sakarıkaracaören doğa yürüyüş parkurunda 20 kilometrelik bir doğa yürüyüşü yapıldı. Katılımcılar, İtalyanlar tarafından inşa edilmiş köyün el değmemiş çevresi ve eşsiz manzası eşliğinde doğayla iç içe keyifli bir yürüyüş deneyimi yaşarken, güzel havayı da değerlendirme fırsatı buldu. Doğa yürüyüşçüleri, turistik açıdan Eskişehir'in önemli köylerinden biri olan Alapınar - Sakarıkaracaören'deki zorlu parkuru tamamladıktan sonra Sakarıkaracaören köyüne ulaştı. ESDAĞ doğa yürüyüşlerine liderlik eden milli sporcu Gökay Konuk, bu etkinliklerin her pazar düzenli olarak gerçekleştirildiğini belirterek, tüm Eskişehirlileri etkinliklere katılmaya davet etti.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti