Eski Bakan Somuncuoğlu'na Memleketi Aksaray'da Son Görev

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybeden eski bakanlardan Sadi Somuncuoğlu'nun cenazesi memleketi Aksaray'da toprağa verildi.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Sadi Somuncuoğlu (82), Aksaray'da son yolculuğuna uğurlandı.

57. koalisyon hükümeti döneminde Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Devlet Bakanı olan Sadi Somuncuoğlu bir süredir tedavi gördüğü Ankara'daki Başkent Üniversitesi Hastanesinde dün sabah hayata gözlerini yumdu. Evli ve 3 çocuk babası olan Somuncuoğlu'nun cenazesi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki törenin ardından memleketi Aksaray'a gönderildi. Somuncuoğlu'nun cenazesi Aksaray'da Somuncu Baba Külliyesi ve Kültür Merkezinde kılınan cenaze namazının ardından Ervah Kabristanlığına defnedildi.

Cenaze namazına, yakınları, Aksaray protokolü, siyasiler, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Liseli Öğrencilerin Motosiklet Gezintisi Hastanede Son Buldu: 3 Yaralı
Hastaneden Dönen Karı Koca Kaza Yapıp Hastanelik Oldu
Otomobille Çarpışan Motosikletli Yaralandı
Bisikletin Kilidini Açamayınca Tekerini Söküp Çaldılar
Balkona Dökülen Soba Külü Yangına Neden Oldu: 4 Kişi Dumandan Etkilendi