Eskil İlçesinde Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Aksaray'ın Eskil ilçesinde "Tabletsiz Öğrenci Kalmasın Projesi" kapsamında belirlenen 20 öğrenciye tablet verildi.

Aksaray'ın Eskil ilçesinde "Tabletsiz Öğrenci Kalmasın Projesi" kapsamında belirlenen 20 öğrenciye tablet verildi.

Eskil Belediyesi'nce başlatılan proje kapsamında hayırsever vatandaşların da desteğiyle alınan 20 tablet, öğrencilere hediye edildi.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, gazetecilere, imkanı olmayan öğrencilere tablet dağıttıklarını söyledi.

Eğitime desteklerinin devam ettiğini anımsatan Belgemen, "Belediye olarak internet, bilgisayar ve tableti olmayan öğrencilerimiz kalmasın, diye bir kampanya başlattık. Dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden bir tanesi, ilk etap tabletlerin dağıtımını yaptık. Tableti, bilgisayarı olmayan öğrenci kalmayıncaya kadar çocuklarımıza desteğe devam edeceğiz." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Aksaray Nsm’den Narkotik Operasyonu: 8 Tutuklama
Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama
48 Suç Dosyasıyla 29 İlde Aranan Şahıs Aksaray’da Operasyonla Yakalandı
Aksaray’da Takla Atan Otomobilin Sürücüsü Yaralandı
Bakan Uraloğlu, "süreci Sekteye Uğratmak İsteyenlere Asla Müsaade Etmeyeceğiz"