Eskil İlçesinde Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Aksaray'ın Eskil ilçesinde "Tabletsiz Öğrenci Kalmasın Projesi" kapsamında belirlenen 20 öğrenciye tablet verildi.

Aksaray'ın Eskil ilçesinde "Tabletsiz Öğrenci Kalmasın Projesi" kapsamında belirlenen 20 öğrenciye tablet verildi.

Eskil Belediyesi'nce başlatılan proje kapsamında hayırsever vatandaşların da desteğiyle alınan 20 tablet, öğrencilere hediye edildi.

Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, gazetecilere, imkanı olmayan öğrencilere tablet dağıttıklarını söyledi.

Eğitime desteklerinin devam ettiğini anımsatan Belgemen, "Belediye olarak internet, bilgisayar ve tableti olmayan öğrencilerimiz kalmasın, diye bir kampanya başlattık. Dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinden bir tanesi, ilk etap tabletlerin dağıtımını yaptık. Tableti, bilgisayarı olmayan öğrenci kalmayıncaya kadar çocuklarımıza desteğe devam edeceğiz." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Aksaray Haberleri

Tabancayla Evine Ateş Açtı, Kadın Ve Çocukları Kades Çağrısı İle Polis Kurtardı
Öfkeli Baba, Kızını Rahatsız Eden Gencin Kulağını Kesti: 1’i Polis 2 Yaralı
Aksaray’da İki Grup Arasındaki Bıçaklı Kavga Kamerada
Aracına Sahte Plaka Taktı, Yakalanınca "işimiz Acildi" Dedi
Otomobil Önce Kaldırıma Sonra Reklam Tabelasına Çarptı: 2 Yaralı