Eskil’de 25 Bin Ton Asfalt Yol Yenilendi

Eskil’de 12 bin 215 metre yol sıcak asfaltla yenilenerek ulaşım konforu ve güvenliği artırıldı.

Aksaray'ın Eskil İlçe Belediye Başkanı Mustafa Zavlak, 25 bin ton sıcak asfalt dökülerek 12 bin 215 metre yol ağının yenilendiğini söyledi. Zavlak, "Yol medeniyettir, hizmet gönül işidir" dedi.

Aksaray'ın Eskil ilçesinde yol yenileme ve çevre düzenleme çalışması hızla devam ederken, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Zavlak çalışmaları yerinde inceledi. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana tek önceliklerinin vatandaşların daha güvenli ve daha konforlu yollarda seyahat etmesini sağlamak olduğunu belirten Zavlak, "Bu anlayışla ilçemizin dört bir yanında yol çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor. Bozuk yolları yeniliyor, ihtiyaç duyulan bölgelere yeni ulaşım hatları kazandırıyoruz. Son dönemde tamamlanan sıcak asfalt çalışmalarımız çerçevesinde ilçemizde toplam 12 bin 215 metre yol yenilendi. 25 bin ton sıcak asfalt döküldü. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Bu süreçte gece gündüz demeden çalışan tüm ekip arkadaşlarıma özverili emekleri için teşekkür ediyorum. Eskilimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

İlgili Haberler

Ehliyetsiz Sürücü Çekme Belgeli Kamyonetle Yakalandı: 46 Bin 621 Lira Ceza
Liseli Öğrencilerin Motosiklet Gezintisi Hastanede Son Buldu: 3 Yaralı
Hastaneden Dönen Karı Koca Kaza Yapıp Hastanelik Oldu

Aksaray Haberleri

Ehliyetsiz Sürücü Çekme Belgeli Kamyonetle Yakalandı: 46 Bin 621 Lira Ceza
Liseli Öğrencilerin Motosiklet Gezintisi Hastanede Son Buldu: 3 Yaralı
Hastaneden Dönen Karı Koca Kaza Yapıp Hastanelik Oldu
Otomobille Çarpışan Motosikletli Yaralandı
Bisikletin Kilidini Açamayınca Tekerini Söküp Çaldılar