Eskişehir'de Kovid-19 Tedbirleri Kapsamında Denetim

Eskişehir'de İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetimler yapıldı.

Eskişehir'de İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetimler yapıldı.

Eskişehir Valiliğince oluşturulan ekipler merkez Odunpazarı ve Tepebaşı ilçeleri ile kentteki kafe ve lokantalarda, çeşitli iş yerlerinde, semt pazarları ile toplu taşıma araçlarında denetim gerçekleştirdi.

Kontroller sırasında maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadıkları tespit edilenler, polis ve zabıta ekiplerince uyarıldı.

Denetimlere, Odunpazarı Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özgür Nihat Dönmez ile çok sayıda görevli katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Günyüzü Zabıta Ekiplerinden Ekmek Gramaj Denetimi
Üreticilere İlaçlama Uyarısı
Anadolu Üniversitesi Turizm Alanında En Çok Akreditasyon Alan Üniversite Oldu
Jandarmadan Okul Servislerine Denetim
Tefecilik Yapan 3 Şahıs Jandarma Operasyonuyla Yakalandı