Eskişehir’de Yeniden Kpss 2022 Heyecanı

Eskişehir'de, soruların sızdırıldığı gerekçesiyle iptal edilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2022 lisans oturumu heyecanı başladı.

Eskişehir'de, soruların sızdırıldığı gerekçesiyle iptal edilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2022 lisans oturumu heyecanı başladı.

Soruların sızdırıldığı gerekçesiyle iptal edilen ve tekrarlanmasına karar verilen Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) 2022 lisans oturumu, bugün gerçekleştirilen genel yetenek ve genel kültür testleriyle başladı. Sınav heyecanı yaşayan memur adayları geç kalmamak için sabahın erken saatlerinde yola çıktı. 10.15'te başlayan sınav için girişler, saat 10.00'da sona erdi. Eskişehir'de belirlenen okullarda sınava giren adaylar, hedefleri için sıralardaki yerini aldı. Adaylara destek olmak isteyen aileleri ve yakınları ise okulların dışında bekledi. 130 dakika sürecek olan sınav, 12.25'te sona erecek. Adaylar, 24-25 eylül tarihlerinde Alan Bilgisi, öğretmen adayları ise 2 Ekim tarihinde Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) sınavına girecek.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti