Eskişehirliler Güne Yağmurla Uyandı

Eskişehir'de sabahın erken saatlerinde etkili olan yağış kenti esir alırken, hava sıcaklığı da hissedilir bir biçimde düştü.

Eskişehir'de sabahın erken saatlerinde etkili olan yağış kenti esir alırken, hava sıcaklığı da hissedilir bir biçimde düştü.

Meteoroloji 3'üncü Bölge Müdürlüğü'nün Eskişehir için yapmış olduğu kuvvetli yağış uyarısı dün geceden itibaren etkili oldu. Meteoroloji 3'üncü Bölge Müdürlüğü'nün tahminine göre, gün boyu bölge genelinin çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Eskişehir'in tüm ilçelerinde aralıklı sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Sabaha karşı şiddetini arttıran yağışı fark eden Eskişehirliler, yeni güne evlerinden şemsiye ve yağmurluklarını alarak çıktı.

Öte yandan Meteoroloji 3'üncü Bölge Müdürlüğü tarafından yağışla birlikte hava sıcaklıklarının 2 ile 4 derece düşmesi bekleniyor. Yapılan tahmine göre Eskişehir genelinde en düşük hava sıcaklığının 10 derece en yüksek ise 20 derece olacağı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti