Eskişehirspor Yeni Sezon Hazırlıklarını Sürdürüyor

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Eskişehirspor, 2 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarına devam etti.

2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek olan Eskişehirspor, 2 günlük iznin ardından yeni sezon hazırlıklarına devam etti.

Bölgesel Amatör Lig'in yeni sezonunda fikstür çekimi, geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Müsabakaları 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde başlayacak olan ligin fikstürü bu törenin ardından belli olurken, Eskişehirspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Takımın 2 günlük izin yapmasının ardından Eskişehirspor dün akşam saatlerinde de antrenman gerçekleştirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Eskişehir Haberleri

Vali Aksoy’dan Engelsiz Hayır Panayırı’na Ziyaret
’il Ambulans Servisi Kalite Toplantısı’ Gerçekleştirildi
Aranması Bulunan 173 Şüpheli Yakalandı
Denetlenen 199 Servis Aracından 6’sının Kusurlu Olduğu Belirlendi
Kedisini Veterinere Yetiştirmeye Çalışırken Trafik Cezası Yedi, İtiraz Etti