Evin Bodrum Katındaki Atölyede Tüp Patladı: 2 Yaralı

Konya'da 2 katlı evin bodrum katında bulunan atölyede, tüp patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.

Konya'da 2 katlı evin bodrum katında bulunan atölyede, tüp patlaması sonucu 2 kişi yaralandı.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Hatıp Mahallesi Refik Sokak üzerinde bulunan 2 katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evin bodrum katında bulunan atölyede Murat Ö. ve henüz ismi öğrenilemeyen arkadaşı oturmaya başladı. Bu sırada atölyede bulunan tüp patladı. Patlama sesi sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri atölyede çıkan küçük çaplı yangını söndürürken, sağlık ekipleri Murat Ö. ile arkadaşına müdahale etti. Yaralanan iki arkadaş olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan, polis ekipleri olay yerinde geniş çaplı inceleme yaptı. Patlamanın nedeni yapılacak inceleme sonrası netlik kazanacak. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Bakan Bak: "konya’mızın 2026 Yılı İit Gençlik Başkenti Unvanını Büyük Bir Gururla Taşıyacağına İnanıyorum"
Kto Başkanı Öztürk: "fiyat İstikrarının Sağlanması, Ürün Arzının Kesintisiz Sürmesi Önem Taşıyor"
Çanta, Cüzdan Derken Yol Kenarında Buzdolabı Bulundu
Otomobil İle Elektrikli Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı
Freni Boşalınca Çaya Giren Minibüs Traktör Yardımıyla Kurtarıldı