Ferhan Ayasbeyoğlu İstanbul'da Toprağa Verildi

Şark Fatihi Kazım Karabekir Paşanın Kızı Timsal Karabekir'in Oğlu Ferhan Ayasbeyoğlu İstanbul'da defnedildi.

Karamanlı Şark Fatihi Kazım Karabekir'in torunu, Timsal Karabekir'in oğlu, Ugur Ayasbeyoğlu ve Kazım Ayasbeyoğlu'nun kardeşi, Şebnem Ayasbeyoğlu'nun eşi Ferhan Ayasbeyoğlu geçirdiği beyin kanaması sonrası hayatını kaybetti.

Ayasbeyoğlu için 8 Kasım Salı günü (bugün) öğle namazından sonra Karacaahmet Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Burada düzenlenen program sonrası toprağa verildi.

Ayasbeyoğlu Ocak 2019'da Karaman'da Kazım Karabekir Paşayı anma programında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a "15 Temmuz ile kurtuluş mücadelesini aynı tutuyorsunuz" şeklinde tepki göstermişti. 

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Karaman Haberleri

Karaman’dan Gazze’ye 6 Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı
Karaman’da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Protokol Voleybol Oynadı
Karaman’da 51 Araç Törenle Emniyet Ve Jandarmaya Tahsis Edildi
Karaman’da İki Otomobil Çarpıştı: 6 Yaralı
Karaman’da Otomobilin Çarptığı Kadın Yaralandı