Fetö’nün Gaybubet Evine Operasyon: 3 Gözaltı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından FETÖ'nün Gaybubet evine düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından FETÖ'nün Gaybubet evine düzenlenen operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ/PDY terör örgütü içerisinde örgüt üyelerinin saklanmasını sağlayan ve "gaybubet" adı altında faaliyet yürüten hücre evlerine eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Operasyonlarda hakkında "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen A.A. (47), "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan aranması bulunan ve bylock kullanıcısı olan ihraç vergi müfettiş yardımcısı M.T. (37) ile örgütün emniyet yapılanmasında yer alan ve bylock kullanıcısı olan F.K. (50) yakalandı.

Şahıslardan A.A., emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edilirken, M.T. ve F.K. hakkında da gerekli adli işlemler başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Kayseri Haberleri

Melikgazi’de Personele Yönelik Aile Eğitimi
Başkan Çolakbayrakdar: "iklim Değişikliğiyle Mücadelenin En Etkili Yolu Ağaç Dikmektir"
Kayserili Yüzücülerden Önemli Dereceler
Bisiklette Kayseri’ye İki Madalya
Pınarbaşı’nı Final Heyecanı Sardı