Finike-kumluca Yolunda Kaza: 1 Ölü, 5 Yaralı

Antalya'da iki aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Antalya'da iki aracın karıştığı trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece saatlerinde Finike-Kumluca kara yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aynı güzergahta seyreden 07 CFA 078 plakalı araç ile 33 BBG 003 plakalı araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlarda maddi hasar meydana gelirken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazaya karışan araçlardaki Ahmet Demir (63) ağır yaralanırken, Mikail Tunç (21), Süleyman Ünver (46), Ferit Şahin (24), Mehmet Can Öztürk (16) ve Eray Karademir (23) ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

1 kişi hayatını kaybetti

33 BBG 003 plakalı aracın arka koltuğunda oturan ve ağır yaralanan 63 yaşındaki Ahmet Demir, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Demir, hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden Ahmet Demir'in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Demir'in cenazesi savcılık incelemesi ve otopsi işlemlerinin ardından kardeşi ve oğlu tarafından teslim alınırken, toprağa verilmek üzere havayolu ile memleketi Mersin'e götürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Tim Delegesi Akgül: "baib Seçimlerinde Ortaya Çıkan Tablo İş Dünyasının Ortak Akıl Ve İstişare Kültürünün Bir Yansımasıdır"
Ters Yönde İlerledi, Hem Kendi Canını Hem Diğer Sürücülerin Canını Hiçe Saydı: 95 Bin Tl Ceza Uygulandı
Antalya-konya Karayolunda Kar Yağışı Başladı
Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mehmet Ali Can Oldu
Alkü’de Alanya’nın Geleceğine Yön Verecek Yol Haritası Başlıyor