Fritözden Çıkan Yangın Büyümeden Söndürüldü

Konya'nın Kulu ilçesinde akşam yemeği yapıldığı esnada fritözden çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Konya'nın Kulu ilçesinde akşam yemeği yapıldığı esnada fritözden çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından büyümeden söndürüldü.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında Kulu merkez Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde bulunan bir apartmanın 4. katındaki evin mutfağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam yemeği hazırlanırken ocak üzerindeki kızartma kabı ile birlikte fritözün yanmaya başladığını gören ev halkı durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine adrese sağlık, ve ekipleri de sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri tarafından yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Konya Haberleri

Konya’dan Suriye’deki İhtiyaç Sahibi Nişanlı Çiftlere Yardım
Konya’da Fuhuş Operasyonu: 3 Gözaltı
Başkan Altay: "gelin, Sadece Midelere Değil, Ruhlara Da Hitap Eden Konya’da, Lezzetin Başkentinde Buluşalım"
Konya’da Kaçak Silah Operasyonu: 3 Tutuklama
Seydişehir’de Müstakil Evde Yangın Paniği