Gaziler Ve Şehit Aileleri Batı Karadeniz’i Gezdiler

Korkuteli Şehit Aileleri ve Gaziler, Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şubesi temsilciliği tarafından 4 günlük Batı Karadeniz gezisine gittiler.

Korkuteli Şehit Aileleri ve Gaziler, Muharip Gaziler Derneği Korkuteli Şubesi temsilciliği tarafından 4 günlük Batı Karadeniz gezisine gittiler. Korkuteli Kaymakamlığı, Korkuteli Belediyesi, hayırseverlerinden sponsorluğunda Sinop, Kastamonu ve Zonguldak illerini gezen Şehit aileleri ve gaziler Batı Karadeniz Bölgesindeki tarihi ve turistik yerleri ziyaret ettiler.

Gezi kapsamında Sinop Cezaevi Gezisi, Erfelek Şelalesini, Akgöl Tabiat Parkını, Kastamonu Antik Ev Kaya Mezarlarını, Valla Kanyonunu, Ilıca Şelalesini, Gideros Koyunu, Safranbolu tarihi evleri, tarihi çarşı, Cincihan, Yörük köyü ve Amasra'nın tarihi mekânları, Akçakoca ile Amasra Antik Kuş Kayası Anıtını, Abant Gölü Milli Parkı gezildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Başkan Özçelik: "bölgemizin Yaşananlardan En Az Etkiyle Çıkması İçin Çalışacağız"
Özel Hastane Denetiminde Rüşvet İddiası Davasında Karar Çıktı: 3 Sanığa 2 Yıl 11 Ay Hapis
Başkan Özçelik Personelle Bayramlaştı
’mobil Kuaför’den Huzurevi Sakinlerine Bayram Tıraşı
Bir Bilenle Bilge Nesil Ödül Töreni Gerçekleştirildi