Gazipaşa’da 15 Temmuz Konvoyu Düzenlendi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla polis ve jandarma ekipleri tarafından konvoy düzenlendi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla polis ve jandarma ekipleri tarafından konvoy düzenlendi.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan darbe girişiminin püskürtülmesinin 8. yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilçede etkinlikler düzenlendi. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Karakolu ve Jandarma Trafik personelleri tarafından düzenlenen konvoy, halk tarafından büyük ilgi gördü. Konvoya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiserler ve polisler, İlçe Jandarma Karakolu'nda görevli personeller ile Jandarma Trafik personelleri katıldı. Saat 11.30'da Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan konvoy, ilçe merkezi, Cumhuriyet Mahallesi, Pazarcı Mahallesi ve Ekmel Mahallesi'nin ardından tekrar Cumhuriyet Meydanı'na dönülmesinin ardından sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Topladıkları Kozalakları Kızgın Ateşte Saatlerce Kaynatarak Şifa Deposuna Dönüştürüyorlar
Muratpaşa’da 60 Yaş Üstüne Sağlıklı Yaşam Rozeti
Kaza Yapan Otomobil Refüjde Terk Edilmiş Bulundu
Otomobil Bariyerlere Çarptı: 2 Yaralı
Batı Akdeniz Göllerinde Tehlike Çanları: Burdur Gölü Son 50 Yılda Su Hacminin Yarısını Kaybetti