Gazipaşa’da 250 Kilo Kaçak Tütün Ve 420 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gazipaşa'da düzenlediği operasyonda 250 kilo kaçak tütün ve 420 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Gazipaşa'da düzenlediği operasyonda 250 kilo kaçak tütün ve 420 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürüttükleri çalışmalar neticesinde Gazipaşa ilçesinde önemli bir operasyona imza attı. Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Güney Yol Kontrol Noktası'nda şüphe üzerine durdurulan iki araçta arama yaptı. Yapılan aramada 250 kilogram kaçak tütün ve 420 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Kepez’de Akılcı İlaç Kullanımı Eğitimi
Manavgat’ta Seralarda Hasat Öncesi Pestisit Denetimi
Yangına Uykuda Yakalanan Yaşlı Kadın Hastaneye Kaldırıldı
Alanyaspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Alanya’da Trafiği Tehlikeye Sokan Sürücüye 11 Bin Tl Ceza