Gazipaşa’da Kurallara Uymayan Sürücülere Toplam 64 Bin 300 Tl Ceza Kesildi

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde polis ekipleri tarafından trafik ve asayişe yönelik geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde polis ekipleri tarafından trafik ve asayişe yönelik geniş kapsamlı denetim gerçekleştirildi. Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan uygulamada sürücülerin ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamaları yapılırken, kurallara uymayanlara toplam 64 bin 300 TL ceza kesildi.

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince ortaklaşa düzenlenen uygulama, Cumhuriyet Mahallesi Çamlı Mezarlık önünde gerçekleştirildi.

Araçlar tek tek kontrol edildi

Denetim kapsamında şehir içi ve şehirlerarası yolcu otobüsleri, servis araçları, motosikletler ve özel otomobiller tek tek durdurularak kontrol edildi. Trafik güvenliği kadar genel asayişin de sağlanması amacıyla sürücü ve yolcuların kimlikleri sorgulandı.

64 bin 300 TL cezai işlem uygulandı

Yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, evrakı eksik olan ve trafik kurallarına uymayan sürücülere toplam 64 bin 300 TL cezai işlem uygulandı.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Alanyaspor, Konyaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı
Alanya’da Trafiği Tehlikeye Sokan Sürücüye 11 Bin Tl Ceza
Serik’te Tarım Arazilerini Domuzlardan Korumak İçin Sürek Avları Devam Ediyor
Gazipaşa’da Avukat Ve Gazeteci Yusuf Şanlı Hayatını Kaybetti
Korkutelili Öğrenciden Türkiye Şampiyonluğu