Genç Kızın Irmağa Düşürdüğü Telefon Dalgıçlar Tarafından Çıkartıldı

Antalya'da Manavgat Köprüsü yakınlarında genç kızın ırmağa düşürdüğü telefon, Side Sualtı Arama ve Kurtarma ekibi tarafından sudan çıkarıldı.

Antalya'da Manavgat Köprüsü yakınlarında genç kızın ırmağa düşürdüğü telefon, Side Sualtı Arama ve Kurtarma ekibi tarafından sudan çıkarıldı. Çalışır halde bulunan telefonuna yeniden kavuşan genç kız, "Arkadaşlarımla otururken yanımdaki telefonuma ayağım değdi ve telefonum ırmağa düştü. Telefonumun değeri 42 bin lira. Kurtarma ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Manavgat ilçesinde, Aşağı Hisar Mahallesi'nde ırmak kenarındaki iskelede arkadaşlarıyla oturan genç kız, cep telefonunu suya düşürdü. Olayın ardından bölgede bulunan vatandaşların, daha önce yaşanan benzer bir olayda Side Sualtı Arama ve Kurtarma (Side SAK) ekibinin yardımcı olduğunu belirtmesi üzerine genç kız Side SAK ekibini arayarak yardım istedi.

Irmağa düşen telefonu dalgıç çıkardı

Bölgeye gelen su altı kurtarma ekibinden bir dalgıç, telefonun düştüğü noktaya dalış yaparak cihazı sudan çıkardı. Telefonuna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan genç kız, "Arkadaşlarımla otururken yanımdaki telefonuma ayağım değdi ve telefonum ırmağa düştü. Kurtarma ekibinden yardım istedik. Geldiler ve telefonumu sağlam bir şekilde bana teslim ettiler. Telefonumun değeri 42 bin lira. Kurtarma ekibine teşekkür ediyorum" dedi. Bu olaydan bir gün önce de bir gencin telefonunun ırmağa düştüğü ve yine Side SAK ekibinin başarılı bir kurtarma operasyonu gerçekleştirdiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
Karaman Habercisi olarak Karaman, Konya, Aksaray, Niğde gibi bölge illerinden haberler yayınlıyoruz. UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Karaman Haber | Konya Haber| Aksaray Haber| Niğde Haber

Antalya Haberleri

Antalya’da Genç Kadının Ölümüyle İlgili Eşi Tutuklandı
Dünyaca Ünlü Sahilde Can Pazarı: 2 Kardeş Kurtuldu, Kuzen Hayatını Kaybetti
Konya-antalya Karayolunda Feci Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı
Pencereden Bakan Ev Kedisi İtfaiyeyi Alarma Geçirdi
Altso Başkanı Erdem: "alanya Keçiboynuzunu Uluslararası Alanda Tanıtmak Adına Çalışmalarımıza Kararlılıkla Devam Edeceğiz"